Режим роботи:

пн-пт, 09:00–18:00

Прийом онлайн-

заявок цілодобово

 

Поиск

Що всередині фруктів?

Що всередині фруктів?

Творці TOOFRUIT переконані - кращі інгредієнти дає сама природа.
У природі фрукти - це поживні резервуари для насіння, з яких виростають рослини або дерева. Фрукти неймовірно багаті відновлюючими, поживними, очисними елементами, завдяки чому склад TOOFRUIT демонструє видиму ефективність на шкірі. Творці TOOFRUIT витягують поживні речовини із рослин і допомагають дитячій шкірі зміцнити свої захисні функції. Роблячи вибір на користь фруктів, TOOFRUIT не визнає компромісних рішень між ефективністю і задоволенням від використання.

  • Інжир – завдяки високому вмісту сахаридів (свіжі плоди інжиру містять до 24% цукрів) дозволяє зберігати вологу в роговому шарі шкіри.banane figue
  • Банани добре відомі своїми поживними властивостями. З усіх фруктів, вони є одні з найбагатших за вмістом цукрів, протеїнів, мінералів і мікроелементів. Банан - це фрукт з дуже збалансованим вмістом вітамінів.
  • Яблука містять антиоксидантні поліфеноли (з пектину), які зберігають зволоженість. Масло, що отримується з яблучних кісточок, дуже багате лінолевою кислотою, незамінною жирною кислотою.
  • Ожина багата рибофлавіном (вітаміном В2 - необхідним для поповнення енергії) і особливо є цікава через концентрацію антиоксидантних поліфенолів, ресвератрола (так само міститься у винограді) і антоціанів.
  • Апельсини багаті вітаміном С. Цей вітамін м'яко відлущує шкіру і робить її сяючою.

  • Чорниця – захисний фрукт. Вона є одним з кращих антиоксидантів: вітамін Е, флавоноїди (антоціани), поліфенол (танін). Вона також має антисептичні і стягуючі (в'яжучі) властивості.

  • Ананас містить дуже специфічні інгредієнти (бромелайн, папаїн) функцією яких є скорочення протеїнів (девіталізація білків). Завдяки цій особливості, ананаси володіють антибактеріальними властивостями.                                                    

  • Кокос багатий поживними маслами, так само як і жирними кислотами. Вони важливі в косметиці через вміст своїх поверхнево-активних компонентів, які дозволяють замінити мило.

  • Малина дуже цікава своїми антиоксидантними властивостями (елагоєва кислота, антоціани). Так само масло, що отримується з малинових кісточок багате кислотами Омега-3 і Омега-6.